+380673870816 +380673870816

Співпраця з ЦНАПами - сьогодення міграційної служби

Фото - УДМС України у Рівненській області

Начальник Управління ДМС у Рівненській області Лілія Драпчинська взяла участь та виступила спікером на регіональному навчальному візиті, який був організований Рівненською обласною адміністрацією за сприяння Програми розвитку ООН в Україні в рамках проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України».

Метою заходу був обмін досвідом з організації, покращення надання адміністративних послуг та цифровізації центрів надання адміністративних послуг Рівненської області, ознайомлення з практикою надання адміністративних послуг у новоствореному ЦНАПі Костопільської міської ради.

Відкриття ЦНАПу дає можливість жителям громади безперешкодно, без черг, заощаджуючи час, швидко та якісно отримувати адміністративні послуги. Зокрема, в частині реєстрації, зняття з реєстраційного обліку, отримання паспортних документів. Міграційна служба і надалі тісно співпрацюватиме з органами місцевого самоврядування задля запровадження «прозорих офісів». Крім того, ми готові до забезпечення навчання адміністраторів та надання будь-якої іншої методичної та практичної допомоги.

Джерело: УДМС України у Рівненській області

Схожі статті